OVER ANGIE’S

Angie´s is in 2013 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een klein familiebedrijf geleid door ons, Angela en Savannah, twee zussen met ieder een verschillende achtergrond. In eerste instantie zijn we begonnen als verse eetwinkel in Rotterdam voor lekkere en gezonde to go maaltijden en dranken. Omdat er vanuit bedrijven veel vraag was naar onze producten, hebben we besloten om daar onze focus te gaan leggen. Vanaf 2015 zijn we dan ook als professionele bedrijfscateraar aan de slag gegaan en verzorgen we de saladebars van verschillende bedrijven in Rotterdam. 

Ons uitgangspunt is daarbij niet veranderd: Angie’s staat voor verse, lekkere en gezonde producten. Vanuit onze eigen ervaring weten we dat vers en gezond eten belangrijk is om je goed te voelen, en waar is dat belangrijker dan op de werkvloer. Fitte werknemers presteren dan ook beter!

WAT WE DOEN

Wij werken bewust niet met een standaardconcept maar proberen altijd op basis van de wensen van onze klant een passende invulling te geven. Daarbij streven we er uiteraard naar het beste!

Wij als team proberen dat dan ook neer te zetten: Savannah met haar koksachtergrond en ervaring in meerdere gerenommeerde restaurants, Angela met haar achtergrond in het bedrijfsleven en passie voor lekker eten. Onze expertise ligt bij het verzorgen van gezonde salades en de beste sandwiches die we op verschillende locatie’s in Rotterdam bezorgen. Ook met andere catervraagstukken hebben we ervaring en we zien het als een uitdaging hier het beste voor te serveren!


Wij denken dan ook graag mee over de invulling van een lekkere en gezonde lunch binnen jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laat het ons weten, dan kijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen.

contact